måndag 2 juli 2018

Sta op hulp draaischijf

Met een draaischijf kunt u iemand makkelijker van de ene naar de andere positie brengen, bijvoorbeeld van zitten naar staan. Bestel eenvoudig een sta -ophulp bij Vegro. De draaischijf geeft u zekerheid en zelfredzaamheid . Dikte van de draaischijf : m. In deze instructiefilm laten wij zien hoe u een sta -ophulp draaischijf moet gebruiken.


Door het intuitieve ontwerp is deze sta op hulp eenvoudig in gebruik.

Biedt, vergeleken met een losse draaischijf , aanzienlijk meer stabiliteit bij de transfer . Koop of Verkoop draaischijf op Marktplaats. Carex Sta-op-hulp met motor en draaischijf. Deze sta-op-hulp is ergonomisch en beperkt het risico op rugklachten bij verzorgers maakt dagelijks terugkerende handelingen veel makkelijker uit te voeren en . De staande draaischijf , ook wel sta-op hulp , biedt stabiliteit bij de transfer. Bijvoorbeeld het transfer van bed naar uw rolstoel of douchestoel, of van rolstoel naar . Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?


Wij hopen dat het juiste transferhulpmiddel er voor u tussen zit. Handy Handle - sta-op hulp voor het gemakkelijker helpen opstaan of gaan zitten van iemand.

This is Transfer van zit naar zit met behulp van een draaischijf of de sta-op-hulp. De Etac PRO sta-ophulp draaischijf biedt u vergeleken met een losse. Hierdoor is de Etac PRO Sta op hulp draaischijf uitstekend te vervoeren, zoals . Deze is er ook met een beugel, zodat degene die op de draaischijf staat, zich vast kan houden. Je moet voldoende sta -balans hebben om . Medipoint biedt draaischijven en glijplanken voor gemakkelijke draaibewegingen zonder uw rug te belasten.


De transfer draaischijf Assure is een compact en mobiel transferhulp die wordt. De sta-op-hulp is een zitting die men op de stoel plaatst en die meehelpt op te. De Turner is een handig sta -op hulpmiddel.


Het principe van dit hulpmiddel is gebaseerd op de overbekende draaischijf. Voor glijzijlen, transferplanken en sta -op hulpen. Gelukkig zijn er diverse hulpmiddelen bij het verplaatsen, waaronder een draaischijf. Op deze pagina kunt u de verschillende modellen bekijken die wij . De ReTurn zorgt voor een veilige en actieve transfer als de zorgvrager hulp nodig.


Draaischijf hulpmiddel voor tijdens transfers. Standaard compacte draaischijf voorzien van. Etac Raiser, een sta -op- en transferhulpmid. De ideale sta-op-hulp in elektrisch uitvoer.


Dit comfortabele draaischijf biedt uitkomst als u moeite heeft met het draaien op een stoel of met het in en uit de auto stappen.

Fitform sta -op stoel op draaischijf. De stoel beschikt over de volgende functies: Sta op hulp. Een draaischijf vergemakkelijkt de verplaatsing uit de rolstoel of het bed. Een gewatteerde flexibele draaischijf.


Ideaal voor gebruik in de auto of op stoel en bed. De zachte draaibare schijf zorgt voor een soepel draaiende beweging . Deels zelfstandig kantelen met lichte hulp pdf 1. Etac Turner is een draaischijf met stasteun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg