onsdag 18 juli 2018

Wasmachine maakt bonkend geluid

Nov Onze wasmachine maakt sinds van de week een hard bonkend geluid als tie op zijn volle toeren centrifugeert. Wasmachine centrifugeren kloppend geluid Sep Wasautom. Een veel voorkomende oorzaak van een bonkend geluid is een wasmachine die . Al een tijdje heb ik last van een herriemakende wasmachine.


Tijdens het centrifugeren maakt hij een nogal bonkend geluid. Wat doe ik aan de herrie van de wasmachine? Jun De wasmachine maakt plotseling herrie.


Hoor je een gierend geluid tijdens het centrifugeren? Maakt je wasmachine plotseling herrie? De onderdelen die het meest te verduren krijgen zijn de schokbrekers van de wasmachine. Als deze versleten zijn merkt u dit aan een zwaar, stampend geluid. Het probleem is dat tijdens het centrifugeren de machine een bonkend geluid maakt.


Gisteravond was dit extreem, en lag de ruimte waarin de . Super bedankt voor jullie hulp. Het was inderdaad de speling die hier het lawaai gaf. Goed aangedraaid en het geluid was de eerste wasbeurt . Geen tikkend geluid als je de trommel met de hand draait en de. Aug Wie kan mij vertellen waar dit aan kan liggen normaliter.


Het is een Bosch machine, die alleen tijdens het centrifugeren te keer gaat als een . Een bonkend geluid van een wasmachine is een teken van normale . Jul mijn wasmachine die nog maar dik twee jaar oud is maakt een bonkend geluid bij centrifugeren. Kijk op onze website voor tips en eenvoudige doe-het-zelf oplossingen. Draait de trommel van de wasmachine wel soepel rond?


Zodra het kan ren ik naar boven en tref mijn wasmaatje bonkend tegen de wc aan. Als de lagers van de wasmachine defect zijn zal de wasmachine een harder geluid maken . Dec Ben benieuwd of hier een oplossing voor is! Onze vriezer maakt al jaren een bonkend geluid , dit lijkt nu erger te worden. Onze Miele wasmachine die al jaar trouwe dienst doet maakt de laatste tijd af en toe een bonkend geluid tijdens het centrifugeren.


Feb Bij het horen van een hoog geluid dienen de wasmachine lagers te worden gecontroleerd. Waarom maakt de wasmachine zoveel herrie? Jan Hallo,Onze Miele W9wasmachine maakt bij het centrifugeren veel lawaai. Advies van de monteur: wen er maar aan want dit is het normale geluid. Als de wasmachine een afwijkend geluid maakt kan dit verschillende . Uw wasmachine Rammelt, Bonkt erg bij het draaien:.


Wij bespreken een aantal probleem met je wasmachine en de oplossing voor het probleem. Ineens maakt hij een heel erg hard geluid , alsof de wasmachine hard geschoven. En bij iedere rotatie bonkt die klomp was dan op en neer. Aan de veren waar de trommel in hangt is . Mijn wasmachine maakt een bonkend geluid bij het centrifugeren.


Dec Waterslag is te herkennen door een bepaald geluid dat optreedt wanneer men een kraan of afsluiter snel dicht maakt. Tegenwoordig meten de wasmachines precies hoeveel water er binnen is en moet komen en stoppen . Jul CV ketel maakt een bonkend geluid. Deze klacht geeft vaak aan dat de ketel wel brandt maar zijn warmte niet kwijt kan, waardoor de ketel . Aug Klacht: Condensroger maakt bonkend geluid en was wordt niet droog. De levering bij Bol staat op 1dag maar de wasmachine word dan geleverd door. Het lagerwerk, spanrol van de aandrijfsnaar en de bewegende delen zijn onderhevig aan slijtage waardoor er veel geluid bij het draaien van de trommel kan . Nov Mijn moeder had een wasmachine die deed het niet meer volgens behoren, dat.


Dat de winkel ook LG zou sturen maakt niet uit. Herrie ( bonkend geluid ) alsof . Als uw droogkast bijzonder veel geluid produceert - zeg maar gerust: herrie maakt - dan kan dit verschillende oorzaken hebben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg