onsdag 10 maj 2017

Cykelhållare utan dragkrok

Perfekt lösning för bilar som saknar dragkrok. Monteras enkelt med hjälp av spännband på bakluckan. Passar både på sedan-, halvkombi- och.


Vi säljer även cykelhållare för dragkrok som du enkelt fäster bak på bilen. Hos oss på Mekonomen kan du också köpa andra tillbehör som cykellås och . En bakluckemonterad cykelhållare från Thule är enkel att installera och använda, och.

Jag har inga planer på att transportera mina cyklar på något annat sätt än med takräcke och tillhörande . Kommentar: Våren är här och vi är många som plockar fram cykeln . Prisvärd cykelhållare , främst för kombi- och sedanbilar. För en som bara vill frakta sin cykel på bilen är cykelhållare så nära en djungel man. Det är också ett utmärkt alternativ för den som har en bil utan dragkrok. Denna cykelhållare från Buzzrack är för den kräsna köparen.


På Cykelkraft hittar du ett stort utbud av cykelhållare till riktigt bra priser. Vi har cykelhållare som du monterar. Thule är världsledande på säkra, stabila cykelhållare som monteras på taket,.

Thules cykelhållare för dragkrok är enkla att installera och använda, och har plats. Den är också enkel att montera, ofta utan verktyg, och att använda: inte ens . Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Eftersom cyklarna inte sitter helt fast, utan kan röra sig, kan de skava på . Jag saknar dragkrok men är i behov av att kunna frakta cyklar. Cykelhållare för dragkrok , tak och baklucka. Cykelställ passande dragkrok med mm . Utforska nya cykelsträckor med en ordentlig cykelhållare till bilen.


Hos XXL hittar du ett stort utbud av cykelhållare från kända varumärken till bra priser. Lastar upp till cyklar, max kg. Säljer cykelhållare för bil utan dragkrok.


Spänns fast på bilens baklucka och rymmer upp till cyklar. Mont Blanc en cykelhållare för jobbet. Då kan en cykelhållare som sätts fast på dragkroken vara en bra lösning. Har du inget släp, utan bara en dragkrok ? Då sitter cyklarna heller inte i vägen när du behöver öppna bagageluckan. En cykelhållare hjälper dig att transportera en eller flera cyklar på ett säkert sätt.


Merida, cykelhållare för dragkrok , cyklar. Du vill åka på semester men inte avstå från din cykel, och din bil har redan en dragkrok ?

Alla priser inklusive lagstadgad moms men utan frakt. Thule tillverkar bland annat takräcken, cykelhållare , takboxar, trailers, snökedjor och väskor. Någon som har tips på cykelhållare till V40(13-) om man inte har dragkrok på bilen. Såg att biltema hade en lösning, men vill höra här om någon har . Du kan välja om du vill montera cykeln med eller utan framhjul. Omedelbart tillgängligt från vårt lager!


Inte helt oväntat är det Thule som går inte som bästa alternativ för dig som önskar att köpa. Rön är kommersiellt oberoende och en av ytterst få tidningar utan annonser. Thule Partner - Auktoriserad Återförsäljare.


Praktisk cykelhållare för bilar utan dragkrok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg