fredag 19 maj 2017

Kunststof opbergrek

Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Het opruimen van de garage of zolder begint met een hoogwaardig kunststof opbergrek van Bouwmarkt Totaal.


Wij bieden opbergrekken in diverse maten, . Vind kunststof opbergrek op Marktplaats.

Doordat de stelling op poten staat is onder het opbergrek makkelijk te schoon te maken. Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Materiaal: kunststof legborden.


Om het allereerst maar alvast even vermeld te hebben, dit mooie en stevige kunststof opbergrek is waanzinnig snel en eenvoudig in elkaar te zetten! De design stoel SCHOOL in zwarte kunststof garandeert optimaal comfort bij dagelijks gebruik . Maximale capaciteit per vak tot kg. H=172cm, B=50cm en D=65cm, staat op wieltjes, dus . Het Sigma opbergrek van Allibert biedt een praktisch opbergoplossing.

Rea kunststofsystemen bieden voor elke ruimte een efficiente oplossing. De systemen van Rea worden vervaardigd van hoogwaardig slagvast kunststof. Legborden kunnen op verschillende hoogtes geplaatst worden. Vochtbestendig Ideaal voor in grootkeuken kelder,. Dit praktische kunststof opbergrek van Toolland biedt erg veel opbergruimte.


Het rek heeft schappen met elk een draagkracht van 20kg of een totale capaciteit . De schappen zijn gemaakt van kunststof holle buizen en uitgevoerd . Omschrijving Beoordelingen (0). Kies uit een breed assortiment. Bestel jouw opbergrek of stellingkast direct online.


Dan zijn opbergrekken in kunststof een veiligere keuze dan een houten opbergrek of een metalen opbergrek. Sowieso wordt het assortiment opbergrekken van . WOOOD Lente thee trolley - metaal. Leifheit Side Car keukentrolley. Dit handige opbergrek is gemaakt van sterk kunststof en is daardoor volledig onderhoudsvrij.


Bekijk dit product en meer Gereedschap . Maxi opbergrek met compartimenten, incl.

Bestand tegen lage temperaturen, voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Kom langs bij KARWEI of bestel direct online! Opgebouwd uit een metalen rek met MDF platen als legborden.


Elk legbord kan met 265kg belast . Opbergrek voor zware belasting, voorzien van legborden. Kis opbergrek met legplanken. De legborden hebben ieder een draagkracht van kg. Het kunststof opbergrek is eenvoudig in elkaar te zetten zonder . Voor 13:00u bestel morgen in huis.


Iris Webshop: Voor al uw kunststof opbergdozen en ladekasten. Avasco opbergrek Strong 175kg Bx Dx H180. Kunststof opbergrek , kleur beige.


Te leveren met transparante kantelbakken van goede slag- en krasvaste kwaliteit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg