onsdag 17 maj 2017

Luftavfuktare pingi

Pingi avhjälper fuktproblem i bil,husvagn, båt och hemmet. Ett ekonomiskt och säkert sätt att avfukta. Torkas enkelt i mikrovågsugn när indikatorn visar att den är full.


Jämför priser på Pingi i-Dry XL Avfuktare. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Håll fukten borta med Avfuktare XL.

En miljöanpassad avfuktare med lång livslängd. Perfekt för bilen, husvagnen, båten och hemmet. May Nominerad till årets produkt!


Inte bara absorberar Pingi fukt - den läcker inte, rinner inte och lämnar inga fläckar, dessutom är den . Kunde framgått att avfuktaren inte har en tank som samlar upp vatten för att sedan tömmas. Det står i texten om en tankvolym, men detta är bara hur mycket . Den återanvändningsbara avfuktaren med fuktindikator. Inga kostsamma påfyllningar behövs!


Pinig luftavfuktare I-DRY XL används i slutna utrymmen som är fuktiga eller dåligt ventilerade.

Den absorberar och lagrar överflödig fukt. Rumavfuktaren avlägsnar all överflödig luftfuktighet. Saltgranulatet binder fukt och avger den som vätska i uppsamlingsbehållaren.


Aug Har du en bil utan luftkonditionering vet du att det kan ta tid innan imman försvinner från rutorna. Det löser du med en avfuktare ! Pingi minskar den relativa fuktigheten i det omgivande området, små slutna utrymmen blir luftiga och fräscha igen tack vare PINGI. Pingi Avfuktare läcker inte, rinner inte och lämnar inga fläckar. Kan användas i närheten av både barn och djur. Med hjälp av den unika indikatorn som visar när.


Pingi Reusable Dehumidifiers - Swedish video. Over the world millions of households. Produkterna används i miljoner hushåll och fordon . Pingi avfuktare är lösningen på fuktproblem i bilen, husvagnen, båten och hemmet. Ett både ekonomiskt och säkert sätt att avfukta.


Absorberar fukten som sitter i . Pingi Pingi återanvändbar bil avfuktare 300gr, nu endast 9kr! Tillbaka till Luftavfuktare vad betyder förhöjda levervärden. PINGI i-Dry L Luftavfuktare m².


Enkla underhåll du kan göra själv.

Vi har lackstift, bättringsfärg, motorolja, spolarvätska, låsolja, smörjmedel med mera. Apr Om du vill ha en ordentligare lösning så skulle jag kika på en liten luftavfuktare från ex. Bästa Pris med Fri frakt hos Städshop. Pingi XL är en återandvändbar miljövänlig avfuktare.


Bara torka den i microvågsugn och använd igen, i båten ,sommarstugan tex. Turtles klassiska supertvätt, tar bort hård smuts och ger överlägsen glans. Pingi är lösningen på fuktproblem i alla typer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg