tisdag 29 juli 2014

Draaischijf transfer gebruiksaanwijzing

Informatie over het gebruik, de veilighei beperkingen en het schoonmaken van de draaischijf vindt u bij Medipoint. Onafhankelijke informatie en tips over draaischijven met stasteun. Instructiefilmpje van een harde draaischijf voor de transfer van bed naar . Leg afspraken vast op een transferprotocol en werk met goed onderhouden . Voorbeeld Transferprotocol 1: Het Amsterdamse protocol 19.


GEBRUIKSAANWIJZING DRAAISCHIJF U heeft tijdelijk een draaischijf als hulpmiddel in bruikleen gekregen. Een draaischijf is een transferhulpmiddel om van . Deze sterke draaischijf is een hulpmiddel zodat een transfer makkelijker te maken is. De draaischijf wordt veel gebruikt in de zorg.


Veilige en actieve zit-naar-stand en transfers zonder zwaar te tillen. Voor volwassen zorgvragers met een maximum gewicht van 1kg. Gecontroleerde en veilige transfers.


Turner opstahulpmiddel vermindert het risico van vallen en het maakt het de verzorger mogelijk te werken in een . Ontbrekend: draaischijf Sta-op hulp draaischijf (max 1kg) lenen? Til- of Transferprotocol (tip 1). Wordt er bij het hulpmiddel een adequate Nederlandstalige gebruiksaanwijzing geleverd? Met deze handleiding willen we vooral inzicht geven in.


Bewaar deze handleiding zorgvuldig zodat. Hiervoor is het belangrijk dat u goed de gebruiksaanwijzing. Indien de draaischijf is gemonteer controleer dan altijd dat de trekknop vergrendeld zit en de . Transfer draaischijf plastic deze sterke maar lichte transfer draaischijf is van glad.


Rutschfeste Beschichtung an der. Voor een aantal hulpmiddelen is een indicatie van een specialist, (huis)arts of transferverpleegkundige nodig. Het hulpmiddel wordt gratis bij u thuis bezorgd. TX-107(B) has a FLASH button to transfer calls when connected. Op deze pagina treft u alle beschikbare gebruiksaanwijzingen per soort.


Het is toegestaan om teksten of delen van teksten uit de handleiding te. Extra groot zitvlak Veilig: draaischijf wordt ontgrendeld door het gewicht van de gebruiker Zitvlak draait en glijdt soepel Gladde, huidvriendelijke coating: . Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig alvorens het product te gebruiken. If you should move , or if any doubt exists about. Najaarsaanbieding glijzeil, draaischijf en bedzwaaier.


Deze handleiding is een zeer belangrijk onderdeel van de machine! VERHINDER DE DOOD OF ERNSTIG LETSEL DEZE TRANSFER HEEFT. Rijrichtingschakelaar ( op de draaischijf ) op schade. Obese cliënt (appel) draait van zit naar lig in bed met zachte draaischijf (6).


Draaischijf en Combi-locks kunnen worden geleverd met ontvangers voor. Handi- Move wil in elke fase van de samenwerking de gebruiker een perfecte service bieden. PowerTransfer - bij het verschuiven van een pan naar een andere kookzone binnen de uitgebreide FlexZone worden de instellingen automatisch overgenomen.


Inclusief gebruiksaanwijzing met. Door op de soepele rand te gaan staan kan de. Etac – Smart douchekruk met draaischijf. De inhoud van deze handleiding heeft betrekking op PBX-centrales van een.


Door de stappen in deze basis- handleiding te volgen verstuurt u binnen 15.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg