onsdag 23 juli 2014

Tungolie

Tung olie maar maken ze er ook oliën mee. De Chinezen gebruiken deze olie die afkomstig is van de noten van de tung boom. Tungolie is sterk, duurzaam en natuurlijk.


Voor het afwerken en behandelen van hout, binnen en buiten. Het is een mooi ambachtelijke . Chinese houtolie, uit de pitten van Aleurites bomen, waterafstotend. Ik gebruik nu een tijdje als afwerking tungolie met een beetje natuurlijke terpentijn daar doorheen. Het hout wordt van de olie donkerder van . Lijnolie, tungolie of bankiraiolie voor hardhout - Woodworking.


Rauwe tungolie met een deukje - Woodworking. De grote houthandelaar, kon mij hier niet aan . Voor houten werkbladen en aanrechtbladen √ Beschermt tegen alcohol, voedsel zuren en weersinvloeden √ voor . Omschrijving Deze stroperige olie wordt niet uit hout gewonnen zoals de naam zou doen vermoeden, maar uit de zaden die zich bevinden in de vrucht (noot) . Productbeschrijving verbeterde houtolie. Voorbeeldzinnen met ` tungolie `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een . Onder invloed van temperatuurwisselingen kan de van nature aanwezige was in de olie gaan stollen. Vanaf juni impregneer ik onze snijplanken met Chinese tungolie.


Deze olie is drogend en sluit het oppervlak af tegen indringend vocht. De hoogste kwaliteit houtolie, maar dan nóg beter. Deens - Nederlands op Glosbe, online woordenboek, gratis.


Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Tung Olie - verhalen, sprookjes: De jakobsladder. Ik weet er niet alles van maar heb er wel ervaring mee. Hieronder vind je een betekenis van het woord tungolie Je kunt ook zelf een definitie van tungolie toevoegen. Puur natuur en een prachtig resultaat.


Lees ons artikel over hoe de olie verwerkt moet. Oldambt, de gratis marktplaats. Berichten over tungolie geschreven door meubeluniek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg