tisdag 1 juli 2014

Stapelrek voor bakken

Met dit praktische rek bewaart u uw drankkratten, vouwdozen of eurodozen gemakkelijk en ordelijk. Door de lichte helling van het rek kunt u snel bij uw voorraad . Handig je kratten opbergen met dit stapelrek voor kratten van Practo Home. Plastic bakken en magazijnstellingen, legbordstellingen, mezzanines en tussenvloeren.


Bekijk ons assortiment stapelrekken voor opslag van pallets en bigbags, zeer sterke, stevige varianten in diverse formaten. Maat rek : 1hoog, bree diep,.

Herbergt: stuks eurokratten met een hoogte . Wandrekken bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Rotomrent levert betrouwbaar en snel stapelrekken voor bedrijven.


Direct meer opslagruimte met de huur van stapelrekken. Avasco opbergrek gegalvaniseerd metaal 176x90x40cm. Ruim uw garage, loods of magazijn op met onze voordelige kasten, bakken , stellingen en rekken.


Zeer zware stapelrekken voor 8kg geschikt.

Waar zet je een mooie herinnering aan een verre reis? In of op een rek , een boekenrek, een uitstalrek. Zenker -delig pizza vormen set met rek Ø cm.


Het paternosterrek bestaat uit liggers en bakken die altijd via de kortste weg . Leuke en handige decoraties waarin u spullen kunt opbergen of een handig rek voor in bijvoorbeeld de voorraadkast. In deze categorie vindt u allerlei . Voedingsgeschikt materiaal volledige vrij van schroeven, bouten of kruisschoorverbindingen. Stapelrekken voor koelcellen, vriescellen en magazijn. Het pizzabakrak heeft pizzaplaten, die je in een rek kan schuiven.


Wij leveren stapelrekken van zeer goede kwaliteit met een scherpe prijs. Voor flexibele opslag en optimale benutting van de ruimte. Ook structuren zonder wielen, als stapelrek voor bakken of platen (RVS of geanodiseerd aluminium). Transportwagens met geleiders - Eco-Line.


Metalen bakken en vatendragers voor transport en opslag op maat. Vatenpallets, metalen bakken , pallets of stapelrekken die precies doen wat nodig is. Verkoop van duurzame verpakkingsmaterialen in kunststof: afvalcontainer, paletten, bakken , stapelrekken en kuipen - Metalen.


Wij verhuren stapelrekken of stapelracks voor tijdelijke opslag.

Het voordeel van stapelrekken is dat ze snel een simpel op. Sorteer op: Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op . Tuberacks, stapelracks, mobilracks. Staalconstructies voor de opslag van goederen. Deze racks bieden vooral een oplossing indien een vaste opstelling geen . JuRo Unirek bvba heeft altijd voordelige stapelrekken op voorraad.


Bij IKEA vind je een ruim aanbod kastinrichting voor je keuken. Met onze opbergers en accessoires is je keuken altijd netjes opgeruimd. Neem uw tijd om keuze te maken want rekken en bakken vormen immers de basis. Voor zware dingen is het beter om een rek te kiezen dat verstevigd is met . Uiteenlopende metaalboxen en stapelrekken.


Kunststof bakken en boxen in soorten en maten. Kwalitatief, betrouwbaar en duurzaam. Houder Spons Keuken Doos Aftappen Rek Schotel Zelflozende Sink.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg