måndag 21 juli 2014

Steekwagenwiel massief

PU - met ijzeren velg - asmaat = 16mm . Bij ons op de webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment steekwagenwielen , we hebben wielen met luchtbanden en massieve wielen. Een wiel voor een steekwagen die nooit meer lek raakt? Bekijk onze massieve steekwagen wielen. Gratis verzending en met garantie!


Massieve steekwagenwielen kopen?

Een grijs massief steekwagenwiel met kogellager. Dit steekwagenwiel kan niet lek, ideaal in omgevingen met scherpe materialen. Steekwagenwiel massief ∅260xmm.


Anti-lek steekwagenwiel met zwart kunststof velg en geel rubber loopvlak. Geschikt voor alle Altrad Fort . Nieuwe massieve pu antilek wielen. Band is massief maar met de rij-eigenschappen van een wiel met luchtband.


Direct voordelig uit voorraad leverbaar.

FORT STEEKWAGENWIEL MASSIEF , ZWART. Hoogte wiel 26cm ANTI-LEK Gele metalen velg, niet symmetrisch. Asgatdiameter 16mm, kogellagers. Fort nooit meer lek wiel met kunststof velg, asgat 21mm, kleur zwart. Lucht massieve steekwagen banden.


Wiel 260xmet metalen velg voorzien van kogellagers met massieve band. Bent u opzoek naar een passend en goede steekwagenwiel ? Wij leveren diverse soorten steekwagens met lucht en massieve banden in staal en aluminium. Klik op de afbeelding voor ingeklapte steekwagen.


Geweldig stevig antilek wiel voor een steekwagen. Dit wiel bestaat uit een kunststof velg met rollager, en een massieve PU. Afbeelding kan verschillen met de werkelijkheid. Het anti lek wiel is volledig massief en gemaakt van een hoge kwaliteit PU materiaal.


De velg is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Wiel massief voor steekwagen - Denk om asborgring. Uw massieve wielen kopen doet U bij de grootste massieve wielen-leverancier van Europa.


Is de band van uw steekwagen lek?

Fort H-2steekwagen , handzaam en licht in gebruik. Bij het ontwerp is in het bijzonder rekening gehouden met veilighei belastbaarhei . Toelichting Nooit meer lekke banden met dit MASSIEF WIEL voor steekwagen. MASSIEF ANTI LEK WIEL 2X 75Anti lek massief steekwagen wiel bevat een asgat van mm.


Tufx Kruiwagen Tufx kruiwagen 160. Sterk massief wiel met metalen velg 3. Draagvermogen max 1kg (per wiel) - Roodgekleurd metalen velg - Geel kleurig . Op zoek naar steekwagen onderdelen? Neem een kijkje in het brede assortiment van. Kies voor een massief wiel met bijvoorbeeld een kogellager materiaal. Heeft je kruiwagen of steekwagen een lekke band?


Zijn de handvatten na al die jaren toch echt aan vervanging toe? Dan ben je bij Welkoop aan het juiste . Opvouwbare, in steekwagen en trolley.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg