onsdag 16 juli 2014

Vintage opbergkist

Ben jij op zoek naar een originele manier van opruimen? Dan is deze stoere opbergkist van LABEL51 . Stoere opbergkist vintage -zonder wielen - Opbergen babymolen. Lectuurbak 101: stoere industriële opbergkist voor je tijdschriften. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder . Vind houten kist vintage op Marktplaats. Leuke kistensets van gebruikt hout in oude vintage look! Bestel uw vintage munitiekist voordelig online bij kleinbeddengoed.


De vintage opbergkist van Lef Collections houdt het huis opgeruimd met een stoere touch. Deze kist is van metaal en verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Echt antieke houten opbergkist uit WO2. Bestel online of kom langs in de showroom te Utrecht! Perfect te gebruiken als speelgoedkist of ter . Deze opbergkist is gemaakt van massief hout met een antieke . Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde. Mooie vintage houten opbergkist met bovenop twee deksels, ideaal voor de lego of Playmobile! Zeller Present - Houten krat vintage wit liter.


Uit de Keilwerth brass instrument Serie. Met sterke kleurafwijkingen aan de klankbeker en aan . De kist heeft vakken, een uitschuifbaar . Vintage en industriële accessoires die grote impact maken Kleine veranderingen in je interieur kunnen grote impact maken. Opbergkist speelgoedkist Krusona sonoma eiken. Deze stoere opbergkisten van 4living zijn verkrijgbaar in grijs en zwart. Deze vintage opbergkist is gemaakt van metaal.


De scharnieren zijn roestig en het kistje zit niet zo mooi meer in de verf, dus een opknappertje! Zet hem in de woonkamer en je hebt een echte eye-catcher! Door de vintage look van deze opbergkist zal hij tevens ook een stoer woonaccessoire zijn. Voor 17:00uur besteld is volgende werkdag in huis, gratis verzending boven €7- en dagen op . Deze prachtige grote reiskoffer van aluminium is ideaal als opberger in huis. Voor speelgoed op of administratie, door zijn grote formaat kan je er heel wat in . Vervaardigd van sterk MDF met geweldige Vintage details.


Voorzien van afneembare deksel met een . Koffer heeft aan de voor en achterzijde klemsloten . Zeer mooie originele Vintage kisten ! Wij verzenden door heel Nederland en Belgie ! Als speelgoedkist, opbergkist of legerkamer, tafel van een oude legerkist. De elegante, functionele bedbank FARWEST is een zeer goede oplossing als bijkomende slaapruimte. Driezitbank, tweepersoons slaapplaats - Bedrukt . Vintage gebloemd kistje met koperkleurige sluiting en handvat, aan de binnenkant zit een vakverdelingAfmetingen: 50x17x36cm. Ontwerp: deze prachtige vintage opbergkist horsten is geã¯nspireerd op de veelzijdigheid van india.


Questo Pin è stato scoperto da Elke. Scopri (e salva) i tuoi Pin su Pinterest. Deze massieve kist is gemaakt van gerecycled hout. Fraai oosters vintage dressoir, vervaardigd van mango hout.


Antique look van stevige robuuste kwaliteit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg