måndag 7 juli 2014

Taal en rekenen spelletjes

De leukste leerspellen voor kinderen in het basisonderwijs vind je op Spelletjesplein. Het pakket bevat ruim 4oefeningen, quizvragen en spelletjes die het reken - en taalonderwijs van de basisschool ondersteunen. Denk daarbij aan taal spelletjes , Nederlandse taal spelletjes en leren klokkijken. Zo oefen je op een leuke manier je rekensommen!


Spelling, werkwoorden, zinsontleding, woordflitsen? Je kunt het op deze website allemaal oefenen.

De fundamentele niveaus richten zich op basale kennis en inzichten en zijn gericht op een meer toepassingsgerichte benadering van rekenen. Thuis in taal en rekenen : spelletjes. Eén van de succesfactoren van het Leerlab zijn de verschillende werkvormen en de bijbehorende spelletjes voor taal en rekenen. Wat de reden ook is, dankzij de leuke.


Mijn zoon van zit net in groep 3. Een tijdje terug heb ik een educatieve app gedownload met taal- en rekenspelletjes , die hij heel erg leuk . Websites waar leerlingen zelfstandig of onder begeleiding online rekenen en taal kunnen oefenen. In deze blogpost vind je een lijstje, een .

Sommenplaneet: Voor alle kinderen die op een speelse manier met rekenen willen oefenen. Het ene kind heeft vaak meer met taal dan met rekenen en andersom. Dit pakket bevat twee oefenboekjes vol met spelletjes en de Loco-basisdoos. Hoe krijg je iedereen aan het rekenen ? Taal-en rekenspelletjes die slechts minuten duren en waarmee de verloren momentjes gevuld kunnen worden.


Elke dag een 5-minutenspelletje is . Bijvoorbeeld leren rekenen , oefenen met spelling of alle hoofdsteden van Europa door . Verplaats de rekenles eens naar buiten op het schoolplein. We hebben rekenspelletjes voor op het schoolplein op een rijtje . In dit artikel lees je op welke manier je de rekenontwikkeling van je kind. Leerlingen die drie maal per week bewegend taal- en rekenles krijgen, kunnen beter rekenen en spellen. Na de basisschool is er niet meer dagelijks aandacht voor rekenen en taal.


Nogal wat leerlingen die het vmbo binnenkomen, beschikken over een gebrekkige rekenvaardigheid , zeker in de basisberoepsgerichte leerweg. Ik heb acht spelletjes en tussendoortjes voor taal verzameld. Bekijk ook de rekenspelletjes voor tussendoor.


Oefenen met rekenen als voorbereiding op de Entreetoets. Bestel dan de oefenboekjes voor taal , rekenen , wereldoriëntatie en .

Of wil je hem of haar juist wat extra laten oefenen ? Toetstrainer Rekenen is een ideaal. Met de Nintendo DS kunnen kinderen op ieder moment en overal oefenen. Toetsend leren CITO rekenen : Op deze website kun je oefenen met de verschillende onderdelen van CITO rekenen.


Als je onder je eigen groep kijkt zie je heel . Spelenderwijs spelling en taal oefenen. Taalzee is, net als Rekentuin en WordsBirds, een product van Oefenweb. Mini Loco Rekenspelletjes Ik kan rekenen (6-jaar). Oefen met lezen, schrijven, rekenen en internetten.


Je oefent met taal , rekenen , internetten en omgaan met . Met deze spelletjes en tips kunt u met uw peuter of kleuter zelf thuis oefenen met rekenen en taal. Maar wist je dat de moestuin ook vol natuurlijke rekenlessen zit? De referentieniveaus taal en rekenen helpen scholen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg